Gyarmatpusztai Vadászház

(GPS Hungary) 47°34’55.19″É, 18°36’27.36″K

A Pilisi Parkerdő Zrt. legnagyobb, I. osztályú (1/a) vadászháza a történelmi múltat felidéző vadaskertben, a Bajnai Erdészet vadászterületén található.

E romantikus környezetben épült a minden igényt kielégítő, csendet és nyugalmat kínáló vadászház, melyben 3 db ebédlő, 1 db társalgó, 1 db konferencia-terem, 1 db apartman, 19 db 2 ágyas szoba található. Összesen 40 vadászvendég fogadására alkalmas. Szauna és jacuzzi szolgálja a vendégek kényelmét.

Budapesttől 45 km-re, a Gerecse szelíd, déli lankáin, a Sándor és Metternich grófok egykori hangulatos birtokain fekszik. Az M1 autópályától (a zsámbéki és a tatabányai leágazásoktól egyaránt) autóval 20 perc alatt érhető el.


a Pilisi Parkerdő Zrt. vadászházainak nagyobb térképen való megjelenítése

A történelmi múlttal és hagyománnyal rendelkező területen található a birtokhoz tartozó kápolna, melynek kriptájában a híres Sándor família tagjai nyugszanak.

A vadászházat kőrbeölelő vadaskertben Közép-Európában egyedülálló, közel 20 hektáros, megragadó szépségű vadgesztenye erdő található, mely termésével bőséges élelmet biztosít az itt élő vad számára. A területen található az ország legjobb muflonállománya, a magyar rekord itt került terítékre.

A vadászház nemcsak pihenésre, hanem kellemes körülmények között végzett munkára, tréningekre, konferenciák megszervezésére is alkalmas. Termeink 40-50 fő befogadására képesek, modern technikai eszközökkel felszerelve. Nálunk a munka mellett kikapcsolódásban és pihenésben is lehet része! A vadászház a rendezvények résztvevőinek teljes ellátását vállalja.