Hoffmann Vadászház

(GPS Hungary) 47°44’8.66″É, 18°51’31.86″K

A vadászház Dobogókő és Pilismarót között található, a Pilismaróti Erdészet vadászterületén. Megközelíthetőségét a 11-es főútról, a pilismaróti katolikus templomtól induló, az időjárás viszontagságaitól független, portalanított út biztosítja. Budapest felől ugyanez az erdészeti út legegyszerűbben Pilisszentkereszt – Dobogókő felől közelíthető meg.


Pilisi Parkerdő Zrt.vadászházainak nagyobb térképen való megjelenítése

 

II. osztályú besorolással rendelkező vadászház, melyben ebédlő, társalgó és 6 db 2 ágyas, valamint 2 db 3 ágyas szoba található. Összesen 18 vadászvendég fogadására alkalmas.

Ezen a tájon mély csend uralkodik, melyet csak az erdő zúgása és a madarak éneke szakít meg. Az erdőrengeteg vadregényes tájain különleges élményt nyújt a vadászat. A csodálatos természeti értékek, az erdőkben tett vadásztúra garantálja a kikapcsolódást, a gazdag vadállomány pedig a sikeres vadászat élményét.

Egyéni és társas vadászatok, lesvadászat, egyéni cserkelés, hajtás és riglizés, mint vadászati módok egyaránt gyakorolhatóak. A téli vaddisznóvadászatok mindig sikeresek, melyhez nagyban hozzájárul a környező hegyek tartós hóborítása.

Vadászvendégeink fogadása mellett előzetes időpont egyeztetéssel vállaljuk nagyobb létszámú (min. 10 fő) rendezvények (esküvők, céges események, családi összejövetelek) lebonyolítását.